sfeer foto paard

Werkwijze

In mijn praktijk werk ik voornamelijk met paarden. Maar tegenwoordig heb ik ook weer veel mensen onder behandeling. Door mijn studies en ervaring heb ik in de loop van de jaren mijn eigen werkwijze ontwikkeld zodat het maximale resultaat bereikt kan worden. Omdat je nooit uitgeleerd raakt en omdat het zo leuk is blijf ik cursussen en opleidingen volgen. Zodoende ben ik nu met het laatste jaar bezig van mijn osteopathie opleiding voor paarden.

Meten

In de praktijk maak ik gebruik van diverse meetinstrumenten (lecherantenne en soms de bicom bioresonantie). De organen, meridianen en energievelden van de dieren worden hiermee doorgemeten. Aan de hand van de uitkomst kan ik afstemmen met het dier en nauwkeurig de therapie bepalen die het beste bij het dier past. 

Advies

Ik geef advies over de juiste homeopathische middelen, kruiden, voedings-supplementen, schusslerzouten en bachremedies. Soms gebruik ik de bioresonantie therapie. Indien nodig wordt het voer doorgemeten of het voor uw dier optimaal is.. Bij rugklachten controleer ik altijd het zadel en stuur zonodig door naar een (goede) zadelmaker.